Fikk møte samferdselsministeren

I helgen deltok Akershus Fremskrittspartiets Ungdom på FpUs tradisjonsrike tillitsmannskonferanse i Oslo. Der fikk de blant annet møte samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

Hver januar går den tradisjonsrike Tillitsmannskonferansen til Fremskrittspartiets Ungdom av stabelen på partikontoret i Oslo. Konferansen har blitt avholdt hvert år siden 1981. Denne gangen var hundre tillitsvalgte Frp-ungdommer fra hele landet samlet for å få faglig påfyll.

– Det er utrolig morsomt å få møte så mange engasjerte FpUere fra andre steder i landet, og ikke minst veldig lærerikt for oss tillitsvalgte, sier Eivind W. Kårbø, formann i Akershus FpU.

Konferansen ble også gjestet av noen av Frps toppolitikere i regjeringsapparatet og personer fra privat næringsliv. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen var en av statsrådene som hadde tatt turen for å møte ungdomsorganisasjonen

– At vi får møte både statsråder, stortingsrepresentanter og dyktige folk fra næringslivet gir oss en skikkelig vitamininnsprøytning til å stå på videre, legger han til.

Får gjennomslag

I høstens mye omtalte statsbudsjett fra H/FrP-regjeringen, og påfølgende forhandlinger med KrF og Venstre, var det en rekke saker som ungdomspartiet er fornøyd for å ha fått gjennomslag for.

– Vi er utrolig fornøyd med at frikortgrensen har blitt økt nok en gang, slik at ungdommer som står på ekstra straffes i mindre grad. Nå kan man tjene hele 55.000 kroner skattefritt. I tillegg er vi svært fornøyd med at budsjettet til veiene er økt med nesten 50 prosent etter Frp kom inn i regjering, sier Kårbø.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.