Fremskrittspartiet forenkler hverdagen!

Fremskrittspartiet har lenge vært klare på hva vi går til valg på – det å gjør hverdagen til folk flest enklere. Vi holder  det vi lover og strømmer på med små ting som gjør livet til mannen i gata litt enklere og litt mer fornøyelig enn det har vært til nå. Et av de forslagene er å la Vinmonopolet holde åpent på helligdager og valgdager, samt ha åpningstider som samkjører med ølsalg i butikk. Vi tror folk flest synes det er rart å møte et stengt Vinmonopol på dager som for mange ikke er hellige, selv om dagen er markert rødt på kalenderen. Fremskrittspartiet ønsker å gi folk tillit til å kunne bestemme over sin egen hverdag – vi ønsker et tillitssamfunn, slik Siv Jensen sa i sin tale under regjeringserklæringen. Ja til utvidede åpningstider for oss betyr et ja til forenkling, et ja til tillit og et ja til å la deg bestemme over din egen hverdag.

Ine Hoseth
Østfold FpU

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.