100 dager for folk flest!

Etter 40 år i opposisjon kan FrP nå med stolthet feire 100 dager i regjering. På disse 100 dagene har vi fått til mer enn vi har fått til 40 år på utsiden. Vi har spurt vår formann, Niklas Eriksen om hva han synes om FrPs innsats i regjeringskontorene.
Niklas Eriksen er fornøyd med FrPs innsats i regjering
Niklas Eriksen er fornøyd med FrPs innsats i regjering
Hva synes du så langt om FrPs innsats i regjering?
– Det er mye Frp har å skryte av, men det viktigste for vår del må være at vi allerede har klart å kutte skattene for folk flest, og at vi ikke minst har klart å fjerne arveavgiften. Dette understreker viktigheten av å ha et parti som tenker på folk flest i regjering da Arbeiderpartiet allerede har varslet at de ønsker å reversere FrP sine skatte- og avgiftskutt hvis de vinner valget 2017, sier Eriksen
-Vi kan også skryte av at vi har styrket justissektoren med hele 100 millioner kroner mer enn Stoltenberg-regjeringen la opp til. Dette er viktig for at staten skal kunne utføre sin viktigste oppgave; trygghet til landets innbyggere.
Fremskrittspartiet gikk jo til valg på en enklere hverdag for folk flest. Har de klart det?
I tillegg til alt jeg allerede har nevnt, har regjeringen levert ved å styrke BSU ordningen. Takket være Fremskrittspartiet kan ungdommer og studenter spare 200.000 kroner i året i stedet for 150.000 som var gjeldene under Stoltenberg, noe som gjør det enklere for ungdom å komme inn på boligmarkedet. Dette ble tatt i mot med jubel fra bankene, og er ett av mange steg mot veien for et boligmarked som er åpent for alle.
Hva skjer de neste 100 dagene?
Østfold FpU kommer til å fortsette med å komme med forslag til politikk som regjeringen skal gjennomføre.
Neste helg er det fylkesårsmøte i Østfold FrP, der har vi flere delegater som skal delta og vi har skrevet mange gode resolusjoner med forslag til ny politikk. Vi er kjent for å vinne debattene og å få gjennomslag for sakene våre, det har vi planer om å få til i år også. Vi har ikke planer om å slappe av selv om vi har kommet i regjering. Vi jobber hver dag for å finne gode løsninger som tjener innbyggerne, det skal vi bruke de neste 100 dagene på, og vi gleder oss.
Vil du bli aktiv i Østfold FpU og jobbe sammen med oss? Meld deg inn her

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.