Strategitur til Kvitfjell

Fra 4. til 7. januar var fylkesstyret i Østfold FpU på strategitur på Kvitfjell i Gudbrandsdalen i Oppland. Fylkesstyret kom hjem som en mer forberedt og samlet gjeng.

Fredag 4. januar var alt klart for avreise fra Moss. Etter et lite stopp i Lillehammer ankom fylkesstyret Hansen-hytten på Kvitfjell. Noen små komplikasjoner som involverte en glatt, bratt bakke og slitte vinterdekk oppsto, men etter kort tid var alle innlosjert på hytten og klare for en helg med FpU-arbeid.

Kvelden på fredag gikk for det meste med til sosiale aktiviteter. Fredrikstads mesterkokker; Herman Grøm, Kevin Olsen og Morgan Olsen tilberedte taco, og etter mat og hygge ble det en tidlig kveld for mange, etter en lang og slitsom reise.

Ulik politikk og valgkampstrategi ble gjennomgått, og fylkesstyret kom frem til en god valgkampplan som skal følges gjennom året. Debattanter til skoledebatter ble valgt, og det ble satt flere mål for hva som minst skal oppnås ved årets stortingsvalg, sametingsvalg og ikke minst skolevalg.

Formann Niklas Eriksen er fornøyd med turen til Kvitfjell.

Formann Niklas Eriksen synes turen var med på å binde styret sammen, både sosialt og organisatorisk.
– Det er godt å få satt igang arbeidet med det nye fylkesstyret! Ikke minst tror jeg det sosiale med turen var noe som kommer til å binde oss sammen, som vil være viktig nettopp fordi vi skal vinne valget sammen. Vi diskuterte mye viktig, både politisk og rent organisatorisk, om hvordan vi planlegger å komme i regjering etter valget!

På kvelden var det duket for en runde med det kapitalistiske spillet Monopol. Det var lenge jevnt, men lagene fra Moss og Fredrikstad rykket fremover foran laget fra Indre Østfold. Etterhvert ble det bygget mange hoteller, og etter mange uheldige kast måtte laget fra Fredrikstad gi tapt for laget fra Moss, som vant denne runden.

Søndag morgen var det duket for en flott eggefrokost, før noen av fylkesstyrets medlemmer som hadde ulike grunner til at de ikke kunne bli til mandag dro hjem til Østfold. Resten av dagen gikk med til mange sosiale aktiviteter som hjalp til med å samle fylkesstyret som et team.

Organisatorisk nestformann og reiseleder Maria Knutsen var glad for å slippe trange møtelokaler, og synes turen samlet fylkesstyret.
– Vi fikk vedtatt en strategiplan som inneholder strategien for hvordan vi skal vinne skolevalgene og hvordan vi skal bli Årets Fylkeslag igjen. Fylkesstyret virker motiverte til å gjøre en innsats og turen til Kvitfjell samlet oss, noe som er viktig i forkant av partiets viktigste stortingsvalg noen sinne. Det var også godt å slippe trange møtelokaler med dårlig luft, og tilbringe en helg på fjellet med strålende vær. Turen var virkelig en suksess.

Mandag morgen, etter noen få timers søvn, var en full opprydning i gang. Raskt og effektivt gjorde medlemmene av Norges beste fylkeslag rent på hytten, slik at hytten på nytt så minst like ren og pen ut som før ankomst.

Medlemsansvarlig Herman Grøm var veldig fornøyd med turen til Kvitfjell, og da også det sosiale.
– Turen var ikke bare hard jobbing, men hadde også en god sosial bit som jeg tror har hjulpet til å gjøre fylkesstyrets kommende arbeid enklere. Mye av det sosiale foregikk sent på kvelden, så det ble ikke for mye søvn!

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.